New South Wales

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u New South Wales

Некретнина на продају у Новом Јужном Велсу

Нови Јужни Велс је држава југоисточне Аустралије коју карактеришу приморски градови и национални паркови. У главном граду Сиднеја налазе се култне националне нације, као што су Сиднејска опера и Харбоур Бридге.

Нови Јужни Велс се налази у југоисточном делу, на југу се граничи са Викторијом, на северу са Квинслендом, на западу са Јужном Аустралијом. Такође укључује острво Лорд Хове у јужном Пацифику. На територији постоје две енклаве: територија аустралијске престонице и територија залива Јервис.

Ако желите да се преселите у Аустралију и желите да купите некретнину на продају у Новом Јужном Велсу, морате знати неке вести о тржишту некретнина.

Тржиште некретнина у региону Нови Јужни Велс јаче је од Сиднеја, али будите опрезни јер има више замки.

Регионалне вредности Новог Јужног Велса порасле су 3,2% у прошлој финансијској години, док је сиднејски метро пао 4,5%.

У првом кварталу 2018, удео губитака од препродаје у Сиднеју био је 2,4%. Ботани Баи, Хунтерс Хилл, Мосман и Виллоугхби нису препродали губитак, док су Бурвоод, Цантербури и Хурствилле имали највећи проценат губитака.

Препродаја са губитком на регионалним тржиштима Новог Јужног Велса износила је 4,2%. Сходно томе, чак и у периодима континуиране јачине регионалних цена, његов губитак је био скоро двоструко већи у поређењу са Сиднејем.

 

Кључни демографски контекст остаје непромењен, а најновији подаци о броју становника Аустралијског завода за статистику показују око две трећине или 15,8 милиона од свих 24,6 милиона Аустралијанаца који живе у Сиднеју, Мелбоурнеу, Брисбанеу, Пертху и Аделаидеу.

Ова концентрација људи довела је до запажања да је аустралијска срећа у великој мери зависила од прегршт капитала.

Анализа података о продаји открила је да су власници кућа у најпопуларнијим регионима града у последњих шест месеци остварили просечну добит од 875.000 америчких долара препродајом својих домова.

То се догодило када је просечна цена сиднејских кућа пала за 6% у последњих годину дана.

Шармантна држава Нови Јужни Велс може се похвалити великом количином живахних градова и главних регионалних центара који су домаћини разноликих и напредних индустрија. Иза космополитских граница Сиднеја, главног града државе, пронаћи ћете главне приморске градове Њукасл и Волонгонг, као и мноштво других занимљивих регионалних центара у потрази за некретнинама на продају у Новом Јужном Велсу.

 

Један од великих светских градова, Сиднеј је богат и мултикултурални дом од 5,1 милиона људи. Познат по високом квалитету живота, Сиднеј је водећи аустралијски финансијски и комерцијални центар и води земљу у низу индустрија, укључујући дигиталну економију, производњу, професионалне услуге, истраживање, образовање и туризам.

Најбоља места где се живи и тражи имовина на продају у Новом Јужном Велсу су Сиднеј, Њукасл и Волонгонг.

Централна пословна четврт Сиднеја налази се у срцу града, поред култне сиднејске опере и Харбор Бридгеа. Остали већи тржни центри раштркани су по граду, укључујући северни Сиднеј и парк Мацкуарие на северу, Парраматта на западу и индустријска средишта у и око југа града.

Њукасл је велики регионални град, смештен само два сата вожње северно од Сиднеја, у срцу винородне регије Хунтер Валлеи.

Будући да је једна од највећих лука на свету, Њукасл има процват локалне економије, а његова индустријска и производна имовина проширила се и на друге секторе попут пољопривреде, образовања и здравства.

У прошлости је проглашен за један од 10 најбољих градова на свету. Невцастле се може похвалити снажном приморском културом, уметничком сценом у настајању, љубазним људима и опуштеним животним стилом.

Ако више волите да купите некретнину на продају у близини плаже, Воллонгонг је успешан приобални град са око 204.000 становника, само 90 минута вожње јужно од Сиднеја.

Воллонгонг је препознат као један од водећих аустралијских индустријских и производних центара.

Смештен на живописној јужној обали Новог Јужног Велса, Воллонгонг је окружен нетакнутим плажама и националним парковима.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 3033

Prodaja Засебна кућа, New South Wales, Sydney, Sidney, .

93,537,182.01RSD
Prodaja
Засебна кућа

354 m²
НОВИ ДОМ. Никада није живео у! СВЕ ПОНУДЕ СУБМИТТЕД.ДАЛКЕИТХ квалитета у предивној локацији. Запањујуће је једина реч која чини правду на дом таквог б...
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB